SUSŢINĂTORI
Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program. Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul. Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă. Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.  

Compania Amazon este cunoscută celor mai mulți, în primul rând pentru magazinul online, dar și pentru produsele sale de tehnologie (AWS sau Kindle). Compania are peste 100.000 de angajați în toata lumea, iar în Iași lucrează peste 400 de oameni în office-ul deschis încă din 2005. Și pentru că Amazon a pornit ca o librarie online, cărțile, în particular, și educația, în general, reprezintă domenii în care compania s-a implicat în mod constant. Așa se explică și asocierea dintre Amazon si Fundația Comunitară Iași, pentru sprijinirea Fondului Științescu.

Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, divizia pentru anvelope şi ContiTech, concernul a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de aproximativ 34,5 miliarde de euro şi are în prezent aproximativ 200.000 de angajaţi în 53 de ţări. Continental Iași s-a înființat în 2006. În cei 10 ani de activitate, centrul de cercetare și dezvoltare a crescut la 1.400 de colegi, devenind cel mai mare angajator de studii superioare tehnice din Iași.

Fondată în 2005, Maxcode este o companie specializată în furnizarea de servicii și produse IT, în principal pentru sectorul financiar-bancar (din Olanda), iar sediul operațional este la Iasi. Aplicatiile Maxcode se desfășoară în unele dintre cele mai mari bănci și companii de asigurări din Europa. „Construim un mediu în care îmbunătățirea continuă a procesului de dezvoltare este în centrul atenției și în care obiectivul comun al fiecăruia este să furnizeze software de calitate.”

Centric IT Solutions este parte a grupului internațional Centric B.V., care oferă servicii IT, financiare, precum și soluții în domeniul ingineriei și al consultanței.

Sediul central al companiei se află în Olanda, dar compania are deschise sucursale în Belgia, Luxemburg, Germania, Elveția, Suedia și Norvegia, totalizând 5.800 de angajați.

În România, Centric este prezent din decembrie 2010 în Iași, iar echipa –  aflată în creștere constantă – furnizează soluții IT pentru sectorul public, retail, housing&healthcare, resurse umane și payroll.

“GoDaddy powers the world’s largest cloud platform dedicated to small, independent ventures. With more than 16 million customers worldwide and more than 70 million domain names under management, GoDaddy is the place people come to name their idea, build a professional website, attract customers and manage their work. Our mission is to give our customers the tools, insights and the people to transform their ideas and personal initiative into success. To learn more about the company, visit www.heg.com. At present, with a workforce of approximately 130 individuals, GoDaddy EMEA in Romania is in full upsurge and progressively defining its profile as a fully fledged division of the main company.”

„Strangely designed, our events are about entertainment connected with art ideas. Join us in: new venues, festivals and performance shows! More info: https://www.facebook.com/strangelyappropriate/”

GfK reprezintă sursa de încredere care oferă informaţii relevante despre piaţă şi despre consumatori şi care ajută companiile să ia decizii inteligente. Peste 13,000 de experţi în cercetarea de piaţă îmbină pasiunea lor cu cei 80 de ani de experienţă GfK în ştiinţa datelor. Aceasta permite GfK să ofere insight-uri globale importante, îmbinate cu expertiza locală, în peste 100 de ţări. Prin utilizarea unor tehnologii inovatoare şi abilitatea de a lucra cu cifrele, GfK transformă datele din studii în insight-uri acţionabile, care să permită clienţilor săi să-şi îmbunătăţească avantajul competitiv şi să îmbogăţească experienţele şi alegerile consumatorilor.

Gemini CAD Systems este unul dintre liderii globali în cercetarea, dezvoltarea și implementarea de software, echipamente industriale și workflow-uri pentru companiile care lucrează cu materiale flexibile din industriile: fashion, mobilă sau auto. Gemini CAD Systems a fost înființată în Iași, în 2004 și vinde tehnologie în 38 de țări. Are în prezent 121 de angajați și o solidă experiență în dezvoltarea de produse proprii care includ expertiză în algoritmică, programare C++ și mecatronică.

Echipa Sprocket, Inc. are ca obiectiv crearea de tool-uri folosite în dezvoltarea jocurilor (“middleware”) și oferirea de consultanță și servicii de dezvoltare în game development.

Activitatea noastră consta atât în desfășurarea – împreună cu partenerii noștri – a unor proiecte de research & development, cât și în dezvoltarea de produse proprii, adresate atât engine-urilor publice (Unity, Unreal Engine) cât și celor dezvoltate in-house.

Aventura numită RomSoft începută în 2001 la Iași se constituie în mod oficial într-o casă de software la comandă, cu capital 100% românesc. Noi credem însă, cu fiecare celulă a organismului nostru antreprenorial, că avem o dublă misiune: de a crea clienți mulțumiți și o viață mai bună pentru semenii noștri.

Căutăm în permanență să dăm curs acelor propuneri și parteneriate care reprezintă o provocare pentru noi și care au un potențial real de a construi un viitor durabil și sustenabil, fie că e vorba de aplicații software pentru domeniul medical, industrial sau cultural, de proiecte comerciale sau de cercetare, de inițiative de business sau acțiuni cu impact în comunitate.

Dacă ești animat de curiozitate și dorință de cunoaștere (ca și noi), te invităm să afli mai multe pe www.romsoft.eu.

„We are Vezuvian, a Travel Holdings company based in Iasi, Romania. Our job is to move the world. Literally. Through bold and clever software solutions, we provide the easiest way of handling large volume transactions and reservations in the business travel industry. More info: http://www.vezuvian.com”

CoderDojo este o mișcare internațională non-profit care organizează ateliere de programare pentru copii și adolescenți. Prima întâlnire CoderDojo Iași a fost în 2014, iar de atunci am organizat ateliere, evenimente și ediții speciale pentru cei interesați de lumea IT.

 

Optymyze activează la nivel internațional, ajutând organizațiile să își sporească eficiența forței de vânzări. Oferim clienților o aplicație cloud dedicată și servicii de management al proceselor de business.

În 2016, Optymyze a primit distincția de Leader in Sales Performance Management în raportul anual Gartner și a fost recunoscut pentru inovațiile și calitatea serviciilor sale de către Ventana Research.

Quartz Matrix este compania care prin performanța proprie susține progresul clienților și aduce acestora valoare reală prin furnizarea cu profesionalism, seriozitate și dedicare a soluțiilor și serviciilor ce înglobează tehnologie informatică, comunicații, culegere și procesare de date.

Prezența noastră activă de peste 23 de ani are la bază adaptarea cu rapiditate la solicitările clienților, investițiile în know-how și dezvoltarea de parteneriate cu liderii mondiali de tehnologie astfel încat să răspundem întotdeauna cu soluții performante și eficiente.

Prin departamentul propriu de Cercetare-Dezvoltare dezvoltăm soluții eficiente ce înglobează tehnologie de vârf pentru nevoile specifice fiecărui client.

Am dovedit de-a lungul timpului că suntem o companie concentrată pe succesul profesional, investind în dezvoltarea talentului profesional al angajaților. Susținem instruirea și perfecționarea fiecărui angajat și avem echipe de oameni competenți și certificați pe diverse domenii, cu care putem aborda proiecte complexe.

În concluzie, la Quartz Matrix veți găsi o echipă competentă și cu vastă experiență în care puteți avea toată încrederea că proiectele dumneavoastră vor fi implementate cu succes.

Proiectăm și executăm mobilă la comandă, în Iași. Mai multe informații se găsesc pe site-ul http://www.qmobili.com/

Scc Services este cea mai puternică companie privată cu capital integral britanic activă în domeniul serviciilor IT.

De 40 de ani eficientizăm costurile clienților prin îmbunătățirea operaționala a întregii infrastructuri, prin serviciile acoperite: Service Desk, Coordonare, Monitorizare, Optimizare Infrastructură IT, Suport, Administrare, Mentenanță, Securitate, Application Packaging, Asset Management.

Suntem convinși că la baza succesului nostru stă o întreagă echipă de profesioniști, alături de care s-au construit cariere, concretizat vise și dezvoltat caractere.

Credem în dezvoltare și învățare susținută și că doar investind în oameni se pot obține rezultate măsurabile.

Încă de la început Conduent şi-a desfăşurat activitatea în bază a şase valori:
• Urmărim să atingem succesul prin clienţi mulţumiţi.
• Acordăm valoare şi încredere angajaţilor noştri.
• Demonstrăm calitate în tot ceea ce facem.
• Oferim rezultate bune acţionarilor companiei.
• Folosim tehnologia pentru a ne asigura poziţia de lider de piaţă.
• Ne comportăm ca o companie responsabilă, urmărind reducerea impactului asupra mediului prin tot ceea ce întreprindem.