Aplică pentru Științescu ediția cu nr. 6
March 11, 2024

ȘTIINȚESCU IAȘI – ANUL 6 (EDIȚIA 2024)

 

Ești pasionat de domeniul STEAM (științe, tehnologie, inginerie, artă și matematică) și ai o mulțime de idei pe care vrei să le împărtășești cu alții. Intuiția îți spune că dacă îți pui ideile în mișcare, ai putea să resuscitezi pasiunea elevilor ieșeni pentru științe.

Ei bine, în ediția 2024 a Fondului Științescu așteptăm proiectul tău, prin care revitalizezi ADN-ul STEAM al tinerilor ieșeni!

 Citește Ghidul lui Științescu și descoperă care sunt criteriile de eligibilitate și care este grila de evaluare pentru proiectele înscrise în concurs.

 În Biblioteca de resurse găsești formularele de participare (formularul de înscriere și formularul de buget) la concursul din cadrul Fondului Științescu, ediția 2024.

Completează-le și trimite-le la adresa de e-mail: roxana.tugui@fundatiacomunitaraiasi.ro.

 

De asemenea, dacă ai alte informații pe care dorești să ni le transmiți (de exemplu: descrierea detaliată a experienței tale și a colegilor tăi din echipa de proiect în domeniul educației STEAM, alte precizări cu privire la desfășurarea activităților pe care le-ai planificat în proiect etc.), iar formularul de înscriere ți se pare limitativ, adaugă și o anexă cu alte observații pe care o trimiți la aceeași adresă de e-mail.

 

Nota bene!

 În termen de maximum 48 de ore veți primi un e-mail de confirmare a primirii formularelor completate. În cazul neprimirii acestui e-mail, vă rugăm să ne contactați la telefon 0742.757.225.

 

BIBLIOTECA DE RESURSE A LUI ȘTIINȚESCU IAȘI, EDIȚIA 2024

 

DOWNLOAD FORMULAR DE ÎNSCRIERE

DOWNLOAD FORMULAR DE BUGET 

DOWNLOAD GHIDUL LUI ȘTIINȚESCU IAȘI, 2024

 

DE LA CINE PRIMEȘTI FELICITĂRI

 

Echipa de jurizare a proiectelor înscrise în concursul desfășurat în cadrul Fondului Științescu Iași, sesiunea 2024 este formată din:

–  Costi Aciobăniței – Fondator al STEM Club România și Co-fondator al Creatoria.

– Petronela Petrea – Profesor de matematică,  Director al Liceului “Profesor Mihai Dumitriu” Valea Lupului – Iași

–  Anca Rotariu, reprezentant finanțatori – HCL Technologies România – Partener Diamond al Fondului Științescu.

– Ramona Costan, reprezentant finanțatori – Hindawi – Partener Gold al Fondului Științescu. 

– Șerban Vornicu, reprezentant finanțatori – Amazon Development Center România – Partener Gold al Fondului Științescu. 

– Ilinca Pavel, reprezentant Fundația Comunitară Iași.

 

Vă mulțumim,

Echipa lui Științescu Iași

***

Fundația Comunitară Iași garantează confidenţialitatea datelor personale ale tuturor participanţilor la acest program, prelucrează datele cu caracter personal în scopul identificării exacte a participanţilor şi contactării câştigătorilor în vederea acordării finanțării specificate în Ghidul de finanțare al acestui program.

 

Fundația Comunitară Iași, persoană juridică română, cu sediul în Iași, str. Petru Poni, nr. 1 bis, etaj 1, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 12/F/22.05.2012, cod fiscal 30253005,  înțelege să își actualizeze politica de prelucrare a datelor cu caracter personal în vederea respectării noilor reguli introduse prin Regulamentul General de Protecția datelor, nr. 679 din 27 aprilie 2016, aplicabil în Uniunea Europeană (GDPR) și în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2011 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

 

Fundația Comunitară Iași este operator de date cu caracter personal, fiind înregistrată în Registrul de Evidență al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucării Datelor cu Caracter Personal cu numărul 25716.