Aplică pentru Științescu ediția cu nr. 6
March 11, 2024

ȘTIINȚESCU IAȘI – ANUL 6 (EDIȚIA 2024)   Ești pasionat de domeniul STEAM (științe, tehnologie, inginerie, artă și matematică) și ai o mulțime de idei pe care vrei să le împărtășești cu alții.

Fundația Comunitară Iași, cu sprijinul Amazon, lansează „Științescu Iași – ediția de digitalizare” pentru 3 școli din mediul rural
February 19, 2021

  Anul acesta sprijinim școlile printr-o ediţie pilot, care îşi propune să aloce atât resurse financiare, cât şi informaționale pentru derularea eficientă a procesului de predare-învățare.

Întâlnire de raportare intermediară a proiectelor
March 22, 2019

Ieri, 21 martie, la întâlnirea de raportare intermediară, am povestit atât despre provocările pe care le-au întâmpinat până acum proiectele, cât și despre cele mai recente realizări.

Prima întâlnire de cunoaștere a proiectelor
January 18, 2019

Pe 17 ianuarie a avut loc la prima întâlnire de cunoaștere a proiectelor din acest an, un prieten nou al lui Științescu a spus că „nu înțelege de ce se numește doar Fondul Științescu.

120.000 lei pentru științe: Fundația Comunitară Iași lansează concursul de proiecte – Științescu Iași – anul 4
October 31, 2018

Atunci când formulele complicate sunt însoțite de experimente practice și sunt corelate cu viața de zi cu zi, științele devin mai interesante pentru toți tinerii, nu doar pentru olimpici.

Cercul de Donatori al lui Științescu Iași
October 1, 2018

Anul acesta, al 4-lea în Iași, Științescu trece la un nou nivel și explorează noi contexte de implicare.