Workshop aplicat pentru scrierea proiectelor
October 28, 2015

Exercițiu de așezat picioarele pe pământ, pentru creativi cu imaginație înaltă:

Marți, 3 noiembrie 2015, alungăm cele „3 ceasuri rele” cu un workshop pentru scrierea  proiectelor. Vrem să spargem gheața care acoperă fascinația domeniului STEM și-i ține la depărtare pe elevii ieșeni de spectacolul științelor. Știm că aveți idei inovatoare dar, ca orice creativ, s-ar putea să nu știți exact cum să le împletiți într-un proiect coerent, care să primească finanțare.  ONG-iști, profesori, studenți, elevi și vizionari din toate colțurile Iașului, Științescu vă invită marți la o sesiune de consultări. La sfârșit, veți ști să îmbrăcați ideile voastre în proiecte  eligibile pentru finanțări!

 

Unde și la ce oră ne întâlnim?

Ne vedem cu toții acasă la prietenii noștri, Centric IT Solutions.  Ne găsiți pe  Strada Palat nr. 3C, Clădirea E3, United Business Center 4, Etajul 4, de la ora 17:00 (fix).

 

Despre ce vorbim?

Mai întâi vom parcurge împreună labirintul formularului de candidatură pentru Fondul Științescu. Nu e ca o țară străină, dar cu cât îl înțelegem mai bine, cu atât ne asigurăm că vom avea rezultate calitative și cantitative pe care să mizeze orice membru din juriu și pe care orice elev ieșean și le-ar dori.

Vom sta la discuții despre procesul de candidatură și despre formularul de buget. Cu prilejul acesta, ne vom cunoaște mai bine și orice nelămurire își va găsi răspunsul ca între prieteni.

 

Cu cine vorbim?

Workshop-ul va fi susținut de colega noastră, Alexandra Anghel, maestru de ceremonii cu experiență în scrierea și implementarea proiectelor. Alături de ea se va afla și Doris-Amalia Cojocariu, Grant Manager la Fundația Comunitară Iași, cu care ați vorbit deja de câte ori v-ați propus să-l cunoașteți pe Științescu.

 

Cum să vă înscrieți?

Științescu crede în echitatea socială, în șanse egale și-n prietenie. Așa că workshop-ul este gratuit și locurile, limitate. Planifică-ți participarea prin e-mail  la adresa doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro și la telefon 0751.944.730 / 0720.039.054.

 

Vă așteptăm cu drag, gând la gând cu Henry Thoreau: „dacă ați construit castele în ceruri, munca voastră nu se va pierde. Acolo sunt menite să fie castelele. Puneți, numai, fundațiile sub ele! ”