SUSŢINĂTORI
Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program. Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul. Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă. Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice. Partener Diamond: HCL Technologies România. Parteneri Gold: Amazon, Conduent, Hindawi, NESS România. Parteneri Silver: Centric, RomSoft.  

Ness Digital Engineering is a global software company on a journey of digital transformation. We design, build, and integrate digital platforms and enterprise software to help organizations engage customers, differentiate their brands, and drive profitable growth. With over 4000 employees worldwide and 500 IT specialists in Romania, we are constantly growing the team and improving our long-term business relationships.

[#PartenerGold #ȘtiințescuIași]

Hindawi is one of the world’s largest publishers of peer-reviewed, fully open access journals. Our portfolio of more than 220 journals publish open access research across all of the core scientific disciplines, including Engineering and Computer Science & Biosciences. The portfolio includes all 15 journals of the Wiley-Hindawi Partnership together with top SCIE indexed journals, such as Oxidative Medicine and Cellular Longevity, Mathematical Problems in Engineering, Journal of Oncology, BioMed Research International and Advances in High Energy Physics.

[#PartenerGold #ȘtiințescuIași]

Conduent delivers digital business solutions and services spanning the commercial, government and transportation spectrum — creating exceptional outcomes for its clients and the millions of people who count on them. The company leverages cloud computing, artificial intelligence, machine learning, automation and advanced analytics to deliver mission-critical services. Through a dedicated global team of approximately 60,000 associates, process expertise and advanced technologies, Conduent solutions and services digitally transform its clients’ operations to enhance customer experiences, improve performance, increase efficiencies and reduce costs. Conduent adds momentum to its clients’ missions in many ways, including delivering 43% of nutrition assistance payments in the U.S., enabling 1.3 billion customer service interactions annually, empowering millions of employees through HR services every year and processing nearly 12 million tolling transactions every day.

[#PartenerGold #ȘtiințescuIași]

HCLTech are o bază solidă în România, cu 1.000 de angajați și cinci birouri în toată țara. Cu o prezență deja puternică în Iași și București, ne concentrăm pe întărirea în continuare a amprentei noastre în toată țara. Ne mândrim cu faptul că suntem o companie care se angajează să angajeze la nivel local și să promoveze un mediu de lucru divers. În România, rămânem fideli acestei viziuni, aproape 98% din forța noastră de muncă fiind locale și 46% femei profesioniste.

[#PartenerDiamond #ȘtiințescuIași]

Compania Amazon este cunoscută celor mai mulți, în primul rând pentru magazinul online, dar și pentru produsele sale de tehnologie (AWS sau Kindle). Compania are peste 100.000 de angajați în toată lumea, iar în Iași lucrează peste 400 de oameni în office-ul deschis încă din 2005.

Și pentru că Amazon a pornit ca o librărie online, cărțile, în particular, și educația, în general, reprezintă domenii în care compania s-a implicat în mod constant. Așa se explică și asocierea dintre Amazon si Fundația Comunitară Iași, pentru sprijinirea Fondului Științescu.

[#PartenerGold #ȘtiințescuIași]

Centric IT Solutions Romania este parte a grupului internațional Centric B.V., care oferă servicii IT, financiare, precum și soluții în domeniul ingineriei și al consultanței. Sediul central al companiei se află în Olanda, dar compania are deschise sucursale in Belgia, Franța, Luxemburg, Lituania, Germania, Elveția, Suedia și Norvegia, totalizând 4.000 de angajati. În România, Centric este prezent din decembrie 2010 în Iași, iar echipa – aflată în creștere constantă – furnizează soluții IT pentru sectorul public, retail, housing&healthcare, resurse umane și payroll.

[#PartenerSilver #ȘtiințescuIași]

Aventura numită RomSoft începută în 2001 la Iași se constituie în mod oficial într-o casă de software la comandă, cu capital 100% românesc. Noi credem însă, cu fiecare celulă a organismului nostru antreprenorial, că avem o dublă misiune: de a crea clienți mulțumiți și o viață mai bună pentru semenii noștri.

Căutăm în permanență să dăm curs acelor propuneri și parteneriate care reprezintă o provocare pentru noi și care au un potențial real de a construi un viitor durabil și sustenabil, fie că e vorba de aplicații software pentru domeniul medical, industrial sau cultural, de proiecte comerciale sau de cercetare, de inițiative de business sau acțiuni cu impact în comunitate.

Dacă ești animat de curiozitate și dorință de cunoaștere (ca și noi), te invităm să afli mai multe pe www.romsoft.eu.

[#PartenerSilver #ȘtiințescuIași]