SUSŢINĂTORI
Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program. Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul. Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă. Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.  

Compania Amazon este cunoscută celor mai mulți, în primul rând pentru magazinul online, dar și pentru produsele sale de tehnologie (AWS sau Kindle). Compania are peste 100.000 de angajați în toată lumea, iar în Iași lucrează peste 400 de oameni în office-ul deschis încă din 2005.

Și pentru că Amazon a pornit ca o librărie online, cărțile, în particular, și educația, în general, reprezintă domenii în care compania s-a implicat în mod constant. Așa se explică și asocierea dintre Amazon si Fundația Comunitară Iași, pentru sprijinirea Fondului Științescu.

[#PartenerGold #ȘtiințescuIași]

“A product lifecycle management and development company that accelerates business growth. 3Pillar believes in engineering software products that have a true purpose. And they know that you need a partner that doesn’t just plan, but one who can get it done.
What makes 3Pillar different is their mindset. The company didn’t evolve out of IT consulting. They’re a new breed of product development company, born from the world of engineering excellence and focused on value creation through software. 3Pillar knows what it takes to build successful digital experiences in an increasingly noisy world, providing solutions that are purpose-driven and results-oriented.”

[#PartenerGold #ȘtiințescuIași] 

 

Bentley Systems este o companie de dezvoltare software care sprijină nevoile profesionale ale celor responsabili pentru crearea și gestionarea infrastructurii mondiale, cum ar fi drumuri, poduri, aeroporturi, zgârie-nori, centrale industriale și electrice, precum și rețele de utilități. Cu o gamă largă de produse, o prezență globală puternică și un angajament puternic fata de comunitate, Bentley este mult mai mult decât o companie de software – suntem angajați ai comunității globale. Succesele noastre sunt determinate de abilitățile, dedicarea și implicarea colegilor extraordinari Bentley din întreaga lume.

Fondată în 1984, compania are peste 3500 de colegi în 50 de țări, venituri anuale de peste 700 milioane USD, iar din 2012 a investit mai mult de 1 miliard de dolari în cercetare, dezvoltare și achiziții. În România, compania este prezentă în Iași din anul 2008.

[#PartenerGold #ȘtiințescuIași] 

 

În România, Delphi Technologies deține o unitate de producție, în Iași, unde a realizat investiții totale de peste 300 de milioane de euro. Aici, sunt fabricate pompe de înaltă presiune (benzină/motorină) și injectoare pentru industria auto. Produsele fabricate în Iași până acum sunt instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule la nivel global. Portofoliul de clienți al Delphi Technologies include cei mai mari producători de vehicule de pasageri și vehicule comerciale din Europa, Asia, SUA, India și China.

 

Delphi Technologies este o companie de tehnologie, axată pe furnizarea de soluții de propulsie pentru vehicule electrice și pentru motoarele cu combustie internă, complementar cu rezolvarea provocărilor legate de emisii și economie de combustibil pentru liderii mondiali, producători de componente auto originale, din întreaga lume. Delphi Technologies oferă, de asemenea, soluții și componente destinate piețelor de piese de schimb. Cu sediul în Londra, Delphi Technologies administrează centre de tehnologie, unități de producție și servicii de asistență pentru clienți, în 24 de țări.

 

Pentru mai multe informații despre Delphi Technologies, puteți să accesați delphi.com.

[#PartenerGold #ȘtiințescuIași]

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (Spital, Policlinică, Imagistică medicală) în peste 40 de specialități medicale. Echipa medicală de elită, echipamentele ultramoderne și dotările premium sunt doar câteva din motivele pentru care peste 450.000 de pacienți au ales serviciile Arcadia din 2010 și până în prezent.

Din dorința de a fi mai aproape de oameni, de a fi prezenți acolo unde pacienții au nevoie de servicii medicale de calitate, Rețeaua Medicală Arcadia este în plină extindere. Activitatea medicală de policlinică se desfășoară acum în 4 centre, care oferă îngrijire de cea mai bună calitate, cu grijă, dedicare și respect pentru fiecare pacient!

[#PartenerSilver #ȘtiințescuIași]

GfK reprezintă sursa de încredere care oferă informaţii relevante despre piaţă şi despre consumatori şi care ajută companiile să ia decizii inteligente. Peste 13,000 de experţi în cercetarea de piaţă îmbină pasiunea lor cu cei 80 de ani de experienţă GfK în ştiinţa datelor. Aceasta permite GfK să ofere insight-uri globale importante, îmbinate cu expertiza locală, în peste 100 de ţări. Prin utilizarea unor tehnologii inovatoare şi abilitatea de a lucra cu cifrele, GfK transformă datele din studii în insight-uri acţionabile, care să permită clienţilor săi să-şi îmbunătăţească avantajul competitiv şi să îmbogăţească experienţele şi alegerile consumatorilor.

[#PartenerSilver #ȘtiințescuIași]

 

[#PartenerSilver #ȘtiințescuIași]

[#PartenerSilver #ȘtiințescuIași]

Aventura numită RomSoft începută în 2001 la Iași se constituie în mod oficial într-o casă de software la comandă, cu capital 100% românesc. Noi credem însă, cu fiecare celulă a organismului nostru antreprenorial, că avem o dublă misiune: de a crea clienți mulțumiți și o viață mai bună pentru semenii noștri.

Căutăm în permanență să dăm curs acelor propuneri și parteneriate care reprezintă o provocare pentru noi și care au un potențial real de a construi un viitor durabil și sustenabil, fie că e vorba de aplicații software pentru domeniul medical, industrial sau cultural, de proiecte comerciale sau de cercetare, de inițiative de business sau acțiuni cu impact în comunitate.

Dacă ești animat de curiozitate și dorință de cunoaștere (ca și noi), te invităm să afli mai multe pe www.romsoft.eu.

[#PartenerSilver #ȘtiințescuIași]

[#PartenerȘtiințescuIași]

[#PartenerȘtiințescuIași]

[#PartenerȘtiințescuIași]

[#PartenerȘtiințescuIași]

Gemini CAD Systems este unul dintre liderii globali în cercetarea, dezvoltarea și implementarea de software, echipamente industriale și workflow-uri pentru companiile care lucrează cu materiale flexibile din industriile: fashion, mobilă sau auto. Gemini CAD Systems a fost înființată în Iași, în 2004 și vinde tehnologie în 38 de țări. Are în prezent 121 de angajați și o solidă experiență în dezvoltarea de produse proprii care includ expertiză în algoritmică, programare C++ și mecatronică.

[#PartenerȘtiințescuIași]

“GoDaddy powers the world’s largest cloud platform dedicated to small, independent ventures. With more than 16 million customers worldwide and more than 70 million domain names under management, GoDaddy is the place people come to name their idea, build a professional website, attract customers and manage their work.

Our mission is to give our customers the tools, insights and the people to transform their ideas and personal initiative into success. To learn more about the company, visit www.heg.com.

At present, with a workforce of approximately 130 individuals, GoDaddy EMEA in Romania is in full upsurge and progressively defining its profile as a fully fledged division of the main company.”

[#PartenerȘtiințescuIași]

MiOS România este compania de IT care a creat şi dezvoltă Smart Home, aflându-se pe piața din anul 2008. MiOS considera educația una din premisele succesului si încurajează știința și progresul tehnologic.

Prin angajatii săi, compania participă la crearea noilor trenduri în IT şi influenţează semnificativ evoluţia conceptului de Internet of things la nivel mondial.

[#PartenerȘtiințescuIași]

Echipa Sprocket, Inc. are ca obiectiv crearea de tool-uri folosite în dezvoltarea jocurilor (“middleware”) și oferirea de consultanță și servicii de dezvoltare în game development.

Activitatea noastră consta atât în desfășurarea – împreună cu partenerii noștri – a unor proiecte de research & development, cât și în dezvoltarea de produse proprii, adresate atât engine-urilor publice (Unity, Unreal Engine) cât și celor dezvoltate in-house.

[#PartenerȘtiințescuIași]

[#PartenerȘtiințescuIași]

Amplasat în centrul istoric al Iașului, în Piața Unirii, Unirea Hotel & SPA este o marcă de referință în domeniul hotelier, având cea mai mare capacitate de cazare din regiunea Moldovei și o experiență de peste 40 de ani în acest domeniu. Cele 186 camere spațioase (138 Business Double, 42 Business Twin și 6 Suite) asigură oaspeților un nivel optim de relaxare și confort.

Dotat cu facilități moderne și ușor accesibil, Unirea Hotel & SPA este alegerea ideală atât pentru turismul de relaxare, cât și pentru cel de afaceri.

Mai multe detalii pe site-ul www.hotelunirea.ro.

[#PartenerDeGăzduire #ȘtiințescuIași]

United Business Center (UBC) este reţeaua naţională de clădiri de birouri clasa A, certificate Green Buildings, care, prin poziționarea strategică din centrul principalelor orașe din România, reprezintă un micro-univers complex de business și lifestyle. UBC este componenta office a proiectelor grupului de companii IULIUS şi reprezintă o reţea de clădiri de birouri clasa A, în trei dintre cele mai mari oraşe ale României, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara. Pe acest segment, compania deţine la nivel naţional peste 129.000 mp de birouri clasa A şi peste 71.000 mp în dezvoltare.

Poziţionarea strategică, dotările avansate şi beneficiile oferite au făcut ca, în oraşele în care este prezent, United Business Center să se impună drept un centru de afaceri puternic şi să atragă companii multinaţionale de renume. Mai multe detalii pe site-ul http://unitedbusinesscenter.ro/

 

[#PartenerDeGăzduire #ȘtiințescuIași]