Workshop aplicat de scriere proiecte pentru Științescu
October 19, 2016

Miercuri, 26 octombrie 2016, Științescu vă invită să deslușim împreună tainele completării formularelor de înscriere la unul dintre cele mai ingenioase concursuri ieșene, de revitalizare a ADN-ului științelor exacte.

Vrem să spargem împreună stereotipurile formulărilor rigide care acoperă fascinația domeniului STEM. Știm că aveți idei interesante dar, ca orice entuziast, s-ar putea să nu reușiți să le așterneți pe hârtie într-un proiect coerent, care să primească finanțare.

ONG-iști, profesori, studenți, elevi și vizionari din toate colțurile Iașului, contăm pe prezența voastră, pe entuziasmul vostru.

 

Unde și la ce oră ne întâlnim?

Ne vedem cu toții acasă la prietenii noștri, Centric IT Solutions.  Ne găsiți pe Strada Palat nr. 3C, Clădirea E3, United Business Center 4, Etajul 4, de la ora 16:30.

Mizăm pe punctualitatea voastră.

 

Despre ce vorbim?

Mai întâi vom parcurge împreună formularul de înscriere pentru Fondul Științescu. Formularul de anul acesta diferit de sesiunea trecută a lui Științescu. Este mult mai prietenos și cu cât îl înțelegem mai bine, cu atât ne asigurăm că vom avea rezultate calitative și cantitative pe care să mizeze orice membru din juriu și pe care orice elev ieșean și le-ar dori. Vom discuta și despre formularul de buget, cel care dă atâtea bătăi de cap tuturor creativilor.

Vă reamintim că formularele de participare la Științescu se găsesc pe site. Accesați secțiunea „Concurs de proiecte”, descărcați formularele, le citiți și vă notați nelămuririle. Miercuri vom răspunde împreună la întrebări.

Tot miercuri, vom discuta și despre rezultatele ediției pilot, ce s-a finanțat și ce nu s-a finanțat.

Cu prilejul acesta, ne vom cunoaște mai bine și orice nelămurire își va găsi răspunsul ca între prieteni.

 

Cum vă înscrieți?

Workshop-ul este gratuit, dar locurile, limitate. Așa că vă invităm să vă planificați participarea printr-un e-mail trimis către colega noastră Doris-Amalia Cojocariu (Grant Manager Fundația Comunitară Iași): doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro sau prin telefon: 0751.944.730 sau 0720.039.054.

 

Vă așteptăm cu drag,

Științescu și echipa lui